banner_04

Hva vi kan tilby

Vi kan tilby sirkuskurs for både barn, unge og voksne. Holder også «drop-in skoler» på ulike utendørsarrangementer. Holder vi lengre kurs, kan kurset ofte munne ut i en fremvisning hvor deltakerne viser det de har lært. Undervisningsfeltene varierer ut fra deltakerne og instruktørene. Elementer som akrobatikk, parakrobatikk, tøy, trapeze, sjonglering, diabolo, rokkering, flowerstick, poi, stav og sykling er ofte benyttet. Ta kontakt for å bestille sirkuskurs.


Mingling? Hva er nå det? Kort fortalt så er mingling det å gå rundt å skape god stemning. Det var vel til dette de benyttet hoff-narrene i sin tid. Til dette benyttes ofte stylter, hvor vi har et stort mangfold av ulike kostymer. Ild, ballongdyr, sjonglering, såpebobler og trompeter er noe av det vi benytter for å skape en god stemnng i folkemengdene. Stylter vekker oppmerksomhet, og kan benyttes til å ønske gjester velkommen, vise vei, evt dele ut flyers eller andre produkter/informasjon. Styltene kan benyttes både innendørs og utendørs. Vel sommer som vinter.


Vi kan skreddersy et underholdningsopplegg som passer hvert enkelt arrangement.
Dette kan innebære luftakrobatikk, ildshow, sjonglering, parakrobatikk eller rokkeringer, for å nevne noe. Ta kontakt for å bestille show, og fortell gjerne litt om arrangementet.